به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، دکتر مصطفی عربپور در کارگاه علمی با عنوان "خانواده متعالی برای ارتباط موفق در خانواده" به تعریف خانواده به عنوان یک نظام اصیل بین زن و مرد و نقش مکمل آنها پرداخت و بر اهمیت ایجاد آرامش در خانواده تأکید کرد.
وی ویژگیهایی چون همکفو بودن، عیبپوشی و ترغیبپذیری را از ارکان کلیدی روابط موفق در خانواده برشمردند.
دکتر عربپور همچنین به بررسی تفاوتهای نقش زن و مرد و نیازها و توقعات متفاوت آنها پرداخت و تأکید کرد که در خانوادههای موفق باید تعادل و تعالی وجود داشته باشد.
وی تعادل را رفع نیازهای مادی و طبیعی فردی و بین فردی دانست و تعالی را رفع نیازهای روحی و معنوی با رویکرد روانشناسی اسلامی که منجر به سعادت اخروی میشود، معرفی کرد.
استاد خانواده در ادامه به توضیح مفهوم سیستم خانواده پرداخت و یادآور شد که باید به خانواده از یک دیدگاه سیستمی توجه کرد که دارای ورودی و خروجی است.
وی با استناد به روایت پیامبر اسلام (ص)، معنای "عزیز" و "ذلیل" را در روابط زوجین تبیین و تأکید کرد بهترین زنان کسانی هستند که در برابر شوهر خود انعطافپذیر و نفوذپذیرند.
حاج آقا حسناتی، امام جمعه نجفآباد نیز در بخشی از کارگاه حضور یافته و از برگزاری چنین کارگاههایی قدردانی کردند. ایشان علم را سرمایهای ماندگار معرفی کرد و دنیا را متاعی قلیل و لهو و لعب دانستند.
گفتنی است کارگاه علمی با عنوان "خانواده متعالی برای ارتباط موفق در خانواده" با همکاری مدرسه علمیه فاطمیه نجفآباد و مرکز مشاوره سماح و با حضور طلاب و همسرانشان برگزار شد که کارشناسان حوزه خانواده و مشاوره، به بررسی مباحث کلیدی در زمینه مهارتآموزی زوجین در روابط خانوادگی پرداختند.
همچنین فرزندان شرکت کنندگان در محیط شهربازی مرکز مشاوره سماح از برنامههای جذاب و سرگرمکننده بهرهمند شدند.
خانواده متعالی؛ کلید ارتباط موفق در کارگاه علمی نجفآباد

در کارگاه علمی "خانواده متعالی برای ارتباط موفق در خانواده" که به همت مدرسه علمیه فاطمیه نجفآباد و مرکز مشاوره سماح برگزار شد، دکتر مصطفی عربپور با تأکید بر نقش مکمل زن و مرد، به بررسی ارکان کلیدی روابط موفق خانوادگی پرداخت و بر اهمیت ایجاد تعادل و تعالی در زندگی مشترک تأکید کرد.