معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران خبر داد؛

راه‌اندازی رشته سطح سه مشاوره خانواده و تربیت دینی کودک در سال تحصیلی ۹۸ - ۹۹

شناسه خبر : 81242

1398/06/25

تعداد بازدید : 446

راه‌اندازی رشته سطح سه مشاوره خانواده و تربیت دینی کودک در سال تحصیلی ۹۸ - ۹۹
خانم داودی از راه‌اندازی رشته سطح سه مشاوره خانواده و تربیت دینی کودک در سال تحصیلی ۹۸ – ۹۹ خبر داد.

به گزارش  روابط عمومي مديريت حوزه علميه خواهران اصفهان، خانم داوودی در آئین آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور که صبح امروز در اصفهان برگزار شد بیان کرد: ۶۲ هزار طلبه خواهر در ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند.
معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه حوزه‌‌های علمیه خواهران دارای ۵۲ هزار دانش آموخته در مقاطع سطح دو، سه و چهار است افزود: در سطح چهار طلبه خواهر در رشته‌های مختلف فقه و خانواده، کلام اسلامی و غیره تحصیل می‌‌کنند و در سال آینده شاهد فارغ التحصیل شدن تعدادی از طلبه‌های سطح ۴ خواهیم بود.
وی با اشاره به تدوین درخت‌واره رشته‌‌ها در سطح ۳ و ۴ گفت: دوره عالی فقه نیز که پیش‌نویس آن تهیه شده به منظور ارتقاء سطح علمی طلاب سطح ۴ برای دانش آموختگان این مقطع برگزار می‌شود.
خانم داودی با اشاره به برگزاری نشست‌های تخصصی در سطح ۴ ادامه داد: ۱۰ هزار طلبه خواهر در 12 رشته سطح سه حوزه‌های علمیه خواهران مشغول به تحصیل هستند.
وی رشته‌های تحصیلی سطح سه حوزه‌های علمیه خواهران را برشمرد و گفت: کلام اسلامی با گرایش امامت و مهدویت، تاریخ اسلام، اخلاق اسلامی، ادبیات عرب و مطالعات زنان از رشته‌های سطح سه حوزه‌های علمیه خواهران هستند که رشته‌های تربیت دینی کودک و نوجوان و مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی نیز امسال به آن‌ها اضافه شده است، در سال آینده رشته تبلیغ نیز به رشته‌های سطح سه حوزه‌های علمیه خواهران افزوده می‌شود.
معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به ارزیابی برنامه و متون درسی سطح سه ابراز کرد: با توجه به اینکه بیش از ۱۰ سال از بسیاری از رشته‌های این سطح می‌گذرد بازنگری در این رشته‌‌ها را در دستور کار قرار دادیم تا سبب ارتقا و رشد طلاب مشغول به تحصیل در این رشته‌ها شود.
خانم داودی با اشاره به ۴۶ هزار دانش‌آموخته سطح دو حوزه‌های علمیه خواهران گفت: بیش از ۵۲ هزار خواهر طلبه نیز در ۱۱۰ مدرسه علمیه خواهران در سطح دو در حال تحصیل هستند.
وی با تأکید بر اینکه نظام آموزشی حوز‌‌ه‌های علمیه خواهران مبتنی بر ۱۹۰ واحد است گفت: در برنامه آموزشی حوزه‌های علمیه خواهران سعی ما این است که بر قرآن، تجوید و ترجمه و مفاهیم، روایت و حدیث، احکام، اعتقادات،  اخلاق و تربیت اخلاقی توجه بیشتری داشته باشیم.
خانم داودی با تأکید بر اینکه اساتید یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های نظام آموزشی حوزه علمیه خواهران است گفت: در سال آینده برنامه‌هایی برای آموزش‌های ارتقایی اساتید در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه استان اصفهان همواره از استان‌های پیشتاز و ممتاز حوزه‌های علمیه خواهران بوده است خاطرنشان کرد: در ۱۰ سال اخیر استان اصفهان رتبه اول را در المپیادهای علمی به دست آورده و تعداد شرکت‌کنندگان و راه یافتگان این استان به مرحله کشوری زیاد بوده است.