به گزارش روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران اصفهان، صدیقه حاتم مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهراﺀ(سلام الله علیها) خمینی شهر صبح امروز در جمع طلاب و عموم مردم، ضمن تبریک به مناسبت میلاد امام زمان پیرامون «خانواده هایی که امام زمان به آن ها عنایت می کند” گفت: خانواده ی مهدوی؛ خانواده ی آرمانی و معنوی است که علاوه بر داشتن همه ی ارزش های انسانی و اخلاقی به طور ویژه به دو موضوع خدامحوری و امام محوری توجه دارد. چنان که خانه و خانواده رنگ و بوی توجه، عشق، عرفان و اطاعت از خدا و امام زمان می دهد.
وی طلاب را به تلاش و همت جهت داشتن یک خانواده مهدوی توصیه کرد و افزود: خانواده مهدوی دارای ویژگی های خاصی است؛ خانواده ای مهدوی است که عارف، عاشق و مطیع امام زمان باشد. در خانواده مهدوی حرف اول را معنویت می زند؛ افراد این خانواده مقید به امانت داری، ادب، نماز اول وقت، سحرخیزی، تلاوت قرآن و حداقل دادن یک سلام صمیمی در طول روز به امام عصر می باشند. خانواده ی مهدوی؛ برای امام زمان سرباز تربیت می کند.
حاتم افزود: سربازی که با رفتار و عمل خود، دیگران را عاشق امام زمان می کند، خانواده ای مهدوی است که یأس و تنبلی، بخل، تنگ نظری، ظلم، خیانت و فرار از مسئولیت های خانوادگی و اجتماعی در آن راه ندارد، خانواده ای مهدوی است که در راه امام زمان از رفاه، خانه، وقت، ثروت و حتی در صورت لزوم از اهدای جان هم دریغ ندارد.
مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهراﺀ(سلام الله علیها) خمینی شهر در پایان پیرامون این که ”از امام زمان(عج) چه بخواهیم” گفت: ما باید غیر از خواستن سلامتی، مال و… چیزی را بخواهیم که خود آن حضرت از خداوند می خواهد و آن همان رضای خدا و محبت به اوست. یادمان باشد از حضرت بخواهیم که برای ما استغفار نماید، چراکه استغفار دیگران برای ما مؤثرتر است خصوصاً اگر استغفار کننده حجت و امام زمان باشد.
ویژگی های خانواده مهدوی

ویژگی های خانواده مهدوی در مدرسه علمیه الزهرا خمینی شهر تشریح شد.