برگزاری ویژه برنامه سوم خرداد، در مدرسه علمیه خواهران زهرائیه نجف آباد

شناسه خبر : 60934

1397/03/10

تعداد بازدید : 523

برگزاری ویژه برنامه سوم خرداد، در مدرسه علمیه خواهران زهرائیه نجف آباد
ویژه برنامه سوم خرداد همراه با ضیافت افطار با حضور حجت الاسلام مصطفی حسناتی، امام جمعه نجف آباد، اصغر حبیبی آزاده و جانباز هشت سال دفاع مقدس و 500 نفر از اساتید، طلاب و خانواده هایشان و همچنین هیأت امناء مدرسه علمیه خواهران زهرائیه نجف آباد برگزار شد.

حجت الاسلام حسناتی،در این نشست ضمن خیر مقدم و گرامی داشت یوم الله سوم خرداد گفت: انبیا و اولیا آمدند تا انسان را از حیوان شدن نجات دهند و باید قرآن و اهل بیت را شناخت تا بتوان آنها را حفظ کرد و این همان کاری بود که شهدا کردند.

وی افزود: همه مردم به ویژه طلاب برای داشتن کشوری آزاد و سربلند باید به دنبال احیای سبک زندگی شهدا باشند.

در ادامه این برنامه سرهنگ حبیبی روندی از شروع جنگ، آزادی خرمشهر و عملیات بیت المقدس را بیان نمود و گفت: آمریکایی ها، اروپایی ها و عربهای حوزه خلیج فارس و در یک کلمه همه دنیا دست در دست هم دادند و با حمایت از دشمن ایران، جنگ را آغاز نمودند.

وی با اشاره به اعتماد امام خمینی رحمه الله علیه به جوانان ایرانی بیان کرد؛ بیشتر فرماندهان جنگ نوجوان و جوان بودند و در سن بین 17 تا 25 سال داشتند در حالی که امروزه به جوانان بها داده نمی شود و در شرایطی که امروزه هم جنگ ادامه دارد و هم دفاع باید ادامه داشته باشد، دشمن در تلاش است و بزرگترین هنرش این است که روحیه مقاومت و آمادگی برای مقاومت را از یک ملت بگیرد.

آقای حبیبی با اشاره به عملیات آزادی خرمشهر و سختی کار در آن زمان بیان کرد؛ امروزه خرمشهرهایی از دست ما گرفته شده که تلاش بیشتری برای باز پس گرفتن آنها می طلبد: خرمشهر اقتصاد، خرمشهر فرهنگ، خرمشهر دیپلماسی، خرمشهر صنعت، خرمشهر عاطفه و ... که همه را باید باز پس بگیریم.