حجت الاسلام رفیعایی به بیان راه های قبولی عبادات پرداخت و گفت: در آموزه های دینی روی مساله قبولی عبادات مخصوصا نماز بسیار تاکید شده است ."اِن قُبِلَت قُبِلَ ما سَوّیها و إن رُدَّت رُدَّ ما سوّیها" .
وی گفت : تمام بزرگان اخلاق و به طور خاص مرحوم امام در چهل حدیث می گویند یک داروی عمومی برای همه رذایل مثل بخل، کبر، حسد و .....این است که بر ضد آن رذیله عمل کنی.مثلا اگر متکبر هستی در مقابل مردم تواضع کن ، اگر حسادت نسبت به کسی داری به او خوبی کن ولو ظاهری حتی اگر در باطن چنین نیتی نداشته باشیم .
استاد اخلاق حوزه در ادامه افزود : حجاب ،ظاهری است که ریشه های درونی عفت و حیا را نشان می دهد اما گاهی فکر می کنیم ما خیلی محجبه هستیم اهل نماز اول وقت و روزه و....هستیم پس مابهتر از شخصی هستیم که چنین نیست ولی ممکن است ما حسود باشیم یا بخیل باشیم ولی او چنین نباشد و دراین زمینه ها از مابهتر باشد.
حجت الاسلام رفیعایی در ادامه با استناد به آیه 37 سوره آل عمران که می فرماید" فتقبلها ربها بقبول حسن "گفت: بعضی اوقات آدمی به جائی می رسد که به جای قبولی اعمالش خودش مورد قبول خدا قرار می گیرد . که در مورد حضرت مریم آمده است خدا نمی گوید اعمال او را قبول کردیم بلکه می گوید: خود او را قبول کردیم آن هم قبول حسن، پس باید ببینیم عبادات، زیارات، نمازها و..... که انجام می دهیم مورد قبول قرار گرفته است یا نه .