برگزاری نشست اخلاق عمومی با موضوع «ارتباط با خدا، الرضا بقضائه» در مدرسه ی علمیه حضرت فاطمه محدثه س اصفهان

شناسه خبر : 49570

1396/07/29

تعداد بازدید : 392

برگزاری نشست اخلاق عمومی با موضوع «ارتباط با خدا، الرضا بقضائه» در مدرسه ی علمیه حضرت فاطمه محدثه س اصفهان
نشست اخلاقی با موضوع «ارتباط با خدا، الرضا بقضائه » با حضور حجت الاسلام براتعلی حق شناس، مولف کتاب شیوه ها و فنون تبلیغ، مبلغ و استاد اخلاق حوزه، با حضور مدیر، کادر، اساتید و طلاب در مدرسه ی علمیه حضرت فاطمه محدثه (س) برگزار شد.

    حجت الاسلام حق شناس، در این نشست با اشاره به راه های ارتباط با خدا عنوان داشت:  اداء حقه، حفظ حدوده، شکر نعمه  و «الرضا بقضائه» 4 راه از راه راه های رسیدن به خداست.

    وی با استناد به آیه «کلوا مما رزقکم الله...» در آیات و روایات گفت: «کلوا» همیشه به معنای خوردن نیست بلکه در مواردی به معنای تصرف است. عقل هم یک نعمت است، چشم هم نعمت است، عقل را که نمی شود، خورد. بلکه باید درست و به جا از عقل استفاده کرد.

مبلغ و استاد اخلاق حوزه در ادمه به تبیین قضا پرداخت و گفت: قضا به معنای حکم خدا در تکوین و تشریع جاری است وجوب نماز، وجوب رکوع و ... یهودیان نمازشان بدون رکوع بود پیامبر به آن ها فرمود: در نماز هایتان رکوع کنید ولی آن ها قبول نمی کردند یعنی حکم الهی را نمی پذیرفتند.

   وی افزود: در مجلس شام، یزید با خواندن آیه 30 سوره شوری"فیما اکتسب ایدیکم ..." به ما امام سجاد(ع) گفت: تمام ظلم هایی که به شما رسیده، به خاطر اعمال خودتان است. امام سجاد (ع) در جواب به او فرمود: ما مشمول این آیه نیستیم، مضمون آیه در مورد ارتکاب گناهان است و ما مشمول آیه 22 سوره حدید هستیم آنچه به زمین و نفس های شما می رسد از قبل در لوح محفوظ است یعنی آن چه بر ما وارد است، قضای الهی است.

     حجت الاسلام حق شناس با استناد به واقعه عاشورا اذعان داشت: در روز عاشورا، 4 هزار ملک برای یاری امام حسین(ع) آمدند در حالی که ایشان راضی به قضای الهی( کشته شدن) بودند و یاری فرشتگان را نپذیرفتند.

وی اضافه کرد: علت ابتلاء به گرفتاری ها و مصائب، آزمایش الهی، چشم زخم، نا بلدی و گناهان می باشد.

وی در پایان 4 راه ایجاد رضا به قضا را  نجابت و بزرگواری، نصرت الهی،  قدرت الهی و حرز الهی بیان کرد و برای هر کدام ذکر و نگین انگشتری را بر اساس روایات عنوان کرد.