این جلسه با داوری آقای محسن برقی کار و حضور استاد راهنما حجت الاسلام والمسلمین سید احمد محمودی و زهرا سهرابی معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در محل سالن اجتماعات موسسه آموزش عالی فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) اصفهان برگزار شد.
خانم حسینی در دفاع از پایان نامه خود بیان کرد: زندگی انسان ها، بازتاب افکار آنهاست. فکر، عنصری زنده و خلّاق بوده و انسانهاهمواره با نوع تفکر خود و نگرشی که به جهان دارند، از یکدیگر متمایز میشوند. در رابطه با اندیشهی انسان، دو جنبه تفکر منفی و مثبت مطرح است.
وی اذعان کرد: مثبت اندیشی یعنی نیک اندیشیدن دربارهی دیگران و حسن ظن داشتن به آنها و با دیگران به صورت مثبت برخورد کردن است.
دانش آموخته سطح سه حوزه علمیه خواهران در ادامه بیان کرد: از آنجا که خانواده مهمترین نهاد اجتماعی وکوچکترین هستهی جامعه میباشد و در خانواده است که اعتماد در بین افراد شکل میگیرد و از طرفی، اگر میخواهیمجامعهای با اعتماد داشته باشیم باید به محیطهای خانواده توجه بیشتری داشته باشیم و همچنین آموزههای قرآنی براین مطلب تأکید میورزند که جامعه اسلامی متشکل از افرادی است که در امور خویش نه تنها مثبت عمل میکنند، بلکه درباره افراد دیگر جامعه نیز نگاهی مثبت دارند؛
وی در پایان بیان داشت: میتوان گفت که زندگی انسان یک زندگی فکری است و هر اندازه فکر صحیح و مثبت باشد به تبع آن، زندگی فرد در جامعه، قوام و استقامتو آثار و برکات بیشتری خواهد داشت؛ علی الخصوص وقتی که آیات قرآن وسخنان اهل بیت (علیهم السلام) نیز این نوع نگرش مثبت را تأیید کرده و راهکارهایی را درجهت رسیدن به آن ارائه میدهند.