حجت الاسلام حاجی احمد در این نشست بیان نمود: در ماه محرم، همه ی مبلغین باید برای جلسات سوگواری برنامه ریزی داشته باشند و مراسم ها را منحصر به نقل تاریخ و روضه خوانی نکنند بلکه مهم ترین اصل پیام رسانی و وارد کردن بصیرت عاشورایی به متن زندگی مردم است.
وی با اشاره به تحقیقات یک محقق آمریکایی برای ضربه زدن به تشیع گفت: این محقق با بررسی عقاید شیعه به دو نتیجه رسید، یک اهمیت و میزان اثرگذاری مجالس سوگواری امام حسین (ع) در بین شیعیان و دوم اهمیت ایستادگی مرجعیت شیعه.
مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان اصفهان با تبیین این دو موضوع بیان نمود: دشمن با بکارگیری ترفندهای فرهنگی ابتدایی مانند رواج ابتذال و شراب خواری در کمرنگ کردن این دو مساله به طور کامل موفق نبود، به همین منظور به سراغ ترفندهای پیچیده تر رفت.
وی ترفندهای دشمن را مداح محور کردن هیئت ها، روی کارآوردن مداحان بی بصیرت، گسترش فرهنگ افراطی قمه زنی و ترویج تشیع انگلیسی با حمایت شبکه های ماهواره ای، به کارگیری سخنرانانی که عاشورا را تنها واقعه ی تاریخی معرفی و از بعد پیام های سیاسی آن چشم پوشی می کنند عنوان نمود.
مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان اصفهان افزود: هدف از انتخاب این روش ها ایجاد فاصله ای عمیق بین شیعیان و فرهنگ اصیل عاشورا در عرصه ی زندگی فردی و اجتماعی است، در حالی که تمام واقعه ی عاشورا، درس سیاست است، مانند عمل حضرت عباس (ع) که "دست"داد اما با دشمن "دست" نداد.
حجت الاسلام حاجی احمد به اهمیت موضوع "آتش به اختیار" اشاره نمود و بیان داشت: دشمن برای سکولاریزه کردن جامعه به ایجاد فاصله بین مردم و روحانیت اقدام نموده است. بنابراین طلاب باید پایگاه های فرهنگی را خوب بشناسند و با فعالیت های تاثیرگذار در لایه های جامعه نفوذ کنند، به عنوان مثال حوزه های علمیه برای ورود موثر در جامعه، هیات های اندیشه ورز تشکیل دهند. زیرا فعالیت های بدون تفکر و برنامه ریزی دقیق، نتیجه ی معکوس خواهد داشت.