برگزاری جلسه اخلاقی اساتید در مدرسه علمیه خواهران کوثر اصفهان

شناسه خبر : 48280

1396/07/10

تعداد بازدید : 414

برگزاری جلسه اخلاقی اساتید در مدرسه علمیه خواهران کوثر اصفهان
نشست اخلاقی با حضور مدیریت،اساتید، کادر و مشاورین، با سخنرانی حجت الاسلام مهدی نیلی پور،استاد حوزه ودانشگاه در مدرسه علمیه کوثر اصفهان برگزارشد.

حجت الاسلام مهدی نیلی پور طی سخنانی گفت: آنچه ذهن و تمام ساعات عمر پیامبر(ص) را اشغال می کرد، جهل و هدایت مردم بوده است؛ به همین دلیل،امام خمینی (ره) می فرمایند معلمی شغل انبیاست.                                        

استاد حوزه ودانشگاه افزود: کار اساتید حوزه، یک ارتباط توحیدی داردو نیز مسیر نزدیکی با اولیاء الهی دارد و لذا در ساختار توحیدی، معلم بالاترین جایگاه را دارد.                                

 وی تصریح کرد: اولیاء الهی ثابت کردند که باید تا سر حد جان و خون دادن، در مسیر معلمی تلاش کرد  و اگر اساتید درستی و ارزش کارشان را بدانند، خدا یک روحیه ی خستگی نا پذیر به آنها خواهند داد.      

نیلی پور خاطر نشان کرد : همه انسانها در یک دسته بندی، نیاز به دو چیز دارند؛ تقوا و یا توبه،زیرا انسانها یا متقی هستند و یا گنهکار.     

استاد حوزه و دانشگاه طبق سخنان مقام معظم رهبری که فرموده است؛ فضای مجازی کشتارگاه جوان های ما شده است گفت: اساتید حوزه باید خلق و روابط اجتماعی، روش سازمان دهی را یاد بگیرند و جوانان را سازماندهی کنند.                              

 وی بیان کرد: با توجه به اینکه فضای فرهنگی و مهندسی ما گسیخته است، انتظار می رود هریک از اساتید حوزه ، رئیس یک کانون فرهنگی باشند.        

حجت الاسلام نیلی پور با توجه به فر مایشات آیت الله خامنه ای (مد ظل العالی)گفت:آتش به اختیار یکی به خاطر بحرانهایی است که ایشان پیش بینی کرده اند و دیگر اینکه ایشان احساس می کنند،افراد با استعدادی در جامعه وجود دارند که از سربازی به افسری تبدیل شده اند و خودشان دیگر می توانند فرماندهی کنند و یک جریان فرهنگی را ایجاد کنند؛ چون نیاز به دیکته کردن وظایف به آنها نیست.                        

وی گفت:اگر کسی نشاط در مسئولیتش نداشته باشد راکد است و اولین صفتی که ما در کارمان نیاز داریم نشاط است.                    

حجت الاسلام نیلی پور ابراز کرد: شما باید آماده ی مدیریت بحران باشید؛ لذا باید از فضای موجود وظرفیت ها واستعدادهای فراوانی که در جوانهای وجود دارد استفاده کنید.                                   

استاد حوزه و دانشگاه بر اساس سخن آیت الله جوادی بیان کرد: وقتی جایی می روید که مخاطب پیدا می کنید همه ی آنها یک استعداد ندارند؛ لذا باید سه دسته کار برای آنها انجام دهیم؛ کارتبلیغی، کار تعلیمی و کار تربیتی                              

وی با اشاره به فرق معلم و مربی اظهار داشت: معلم مسئول ذهن است و ذهن را درگیر می کند ولی مسئول رفتار نیست.                                    

وی تصریح کرد:اساتید حوزه باید بدانند که کار آنها مربی گری است؛ یعنی شناسایی نخبه ها واستعدادها وتربیت آنها. بنا براین اساتید، باید کادر سازی کنند تا وقتی خواستند کاری را در سطح شهر وعموم انجام دهند نیروی کافی داشته باشند.