برگزاری مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید مدارس علمیه خواهران رهنان، دولت آباد و ملک شهر به میزبانی مدرسه علمیه حضرت نرجس س شاهین شهر

شناسه خبر : 47991

1396/07/03

تعداد بازدید : 398

برگزاری مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید مدارس علمیه خواهران رهنان، دولت آباد و ملک شهر به میزبانی مدرسه علمیه حضرت نرجس س شاهین شهر
مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید مدارس علمیه مدارس علمیه خواهران رهنان، دولت آباد و ملک شهر به میزبانی مدرسه علمیه حضرت نرجس (س) شاهین شهر با حضور آیت الله ناصری، حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی، حجت الاسلام و المسلمین ابطحی مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان و حجت الاسلام والمسلمین آقای ملکیان امام جمعه محترم شاهین شهر، فرماندار، شهردار، اعضاء شورای شهر شاهین شهر در محل مصلی نماز جمعه این شهر برگزار شد.

 حجت الاسلام و المسلمین دکتر ناصر رفیعی محمدیدر این مراسم بیان داشت: پیامبر (ص) فرمودند: سعی کنید یکی از 4 مورد باشید و پنجمی نباشید که هلاک می شوید" یا عالم باشید یا دنبال علم باشید یا حداقل شنونده باشید یا دوستدار عالم باشید و پنجمی نباشید که هلاک می شوید.

وی افزود: 5 آیه در روز بعثت بر پیامبر نازل شد که که  نماز و روزه در آن نیست اما سه کلمه در مورد علم دارد (إقرأ – علّم – یعلم ). امام هادی (ع) در جلسه ای نشسته بودند که یکی از اصحاب وارد شد و حضرت به احترام ایشان بلند شدند و در نزد خود نشاندند .اطرافیان ناراحت شدند .امام فرمودند من ایشان را بالا نبردم بلکه خدا او را  به واسطه علمش بالا برده است" یرفع الله ... "

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی  گفت: آیت الله اعتمادی استاد رسائل ما بودند .روزی جنازه ای جلوی در بود و ما سر کلاس رفتیم بعد از درس، استاد گفتند جنازه مادر من جلوی در است دیشب فوت کردند و گفتند راضی نیستم کلاس درس را تعطیل کنی. هر کس می خواهد در تشییع جنازه شرکت کند و جمعیتی گسترده شرکت کردند . از رسول الله سؤال شد جنازه ای در مسجد است و ما درس داریم چه کنیم ؟ حضرت فرمودند: اگر کسی هست جنازه را تشییع کند شما بروید پای درس عالم که از هزار تشییع جنازه بالاتر ، از هزار عیادت مریض بالاتر و از هزار نماز شب بالاتر و....

وی ابراز داشت: اگر طلبه خوب درس بخواند هم دنیا را دارد و هم آخرت را . طلبه باید طوری درس بخواند که اگر اعراب قرآن را حذف کنند بتواند صحیح بخواند.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی بیان کرد:  امیر المؤمنین فرمودند: عالم کسی است که " به هر رتبه ای برسد بداند آنچه می داند در برابر آنچه نمی داند بسیار کم است و اینکه  خود را در خیلی از امور جاهل بداند ".

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی  با بیان این نکته که تا جوان هستید مطالعه کنید و وقت بگذارید گفت: آیت الله صافی گلپایگانی را دعوت به سخنرانی کردم تا در بین طلاب خارجی در مورد فدک سخنرانی داشته باشند . "گفتند در بین یادداشت های 65 سال پیش یادداشتی در مورد فدک پیدا کردم همان را می گویم"  این نظم و انضباط ایشان را می رساند

وی اذعان نمود: طبق فرمایش آیت الله ستوده "درس خواندن مثل چاه کندن با سوزن است " یعنی زحمت دارد و مشکل است ولی در عین حال عشق و علاقه مؤثر است و اگر ثمره ای نداشته باشد برای خود و خانواده تان مفید است.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی در پایان به طلاب توصیه کردند یک دور از اول تا اخر تفسیر شبیر را بخوانند تا بر ترجمه و مفاهیم آیات تسلط داشته باشند و بتوانند پاسخ گوی مردم باشند. و نیز مطالعاتی داشته باشند که به درد  مردم بخورد و توجه به آیه 33 فصلت  و داشتن روح تسلیم . "من أحسن قولا ممن دعا الی الله و عمل صالحا و قال إننی من المسلمین".