حجت السلام والمسلمین بهشتی نژاد موسس مدرسه علمیه کوثر در این مراسم ضمن تبریک عید بزرگ مسلمین عید غدیر خم گفت: پیامبر (ص) می فرمایند: که با فضیلت ترین اعیاد امت من عید غدیر است وآیه غدیر، آیه تبلیغ عنوان شده چرا که در این آیه آمده که کفار از دین شما مایوس شدند وتمام توطئه های آنها نقش بر آب شد.
وی در ادامه افزود ضربات فاصله گرفتن از ولایت امام علی (ع) همان حکومت هایی که بر سر مسلمین غالب شدند وهمان وقایعی می شود که در آن زمان اتفاق افتاد و شکافی است که در بین امت وجود دارد با این اوصاف از خواهران طلبه انتظار می رود به غدیر شناسی وغدیر باوری وغدیر یاوری وتبلیغ این واقعه با استناد به مدارک روشن وغنی که در دست است بپردازند و این برنامه را در صدر برنامه های خود قرار دهند.
خانم صدیقه بهشتی نژاد، مدیر مدرسه علمیه کوثر ومسئول کانون خادمین رضوی مدرسه در ادامه این مراسم در خصوص اهداف راه اندازی کانونهای خادمین رضوی و مراحل اجرای برنامه ها وکیفیت آموزش دهی خادمیاران ،به ایراد توضیحاتی پرداخت.
وی افزود: با توجه به گستردگی ابعاد هجمه های فرهنگی دشمن به آرمان ها و مقدسات مردم ایران و نشانه گیری کانون خانواده ها، هدف اصلی راه اندازی این کانون در درجه اول ترویج وتبلیغ سبک زندگی ائمه (علیهم السلام) خصوصا امام رضا (ع) و فرهنگ سازی زیارات است.
وی هدف دیگر راه اندازی این کانون را فرهنگ سازی وجریان سازی سبک زندگی اسلامی به گونه ای که حق مطلب برآورده شود و در میان بانوان جامعه نهادینه شود عنوان نمود.
خانم زهرا شاهسنایی سرپرست خادمین کانون فرهنگی رضوی نیز در خصوص برنامه های کانون ونحوه آموزش دهی خادمیاران وبه تبع آن دامنه ومحور های فعالیت آنها به ایراد سخنانی پرداخت.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله) که می فرمایند" اگر روحانیت شیعه در مقابل حوادث خصمانه ای که برای او پیش می آید احساس مسئولیت نکند و وارد میدان نشود وظرفیت خود را بروز ندهد، دشمن از دشمنی دست برنمی دارد وچه بسا با احساس انفعال در طبقه موثر جامعه قویتر نیز عمل می کند"افزود : مهندسی فرهنگی کشور برعهده روحانیون وطلاب است و مدارس علمیه قرارگاه اصلی به حساب می آید .
وی خاطر نشان نمود: از آنجاییکه خانواده اولین مجموعه یک اجتماع است ومحور اصلی این اجتماع زن است و با توجه به ظرفیتهایی که از نظر روحی وجسمی دارد ونقش کلیدی که او در خانواده، در کانون خادمان رضوی قرار است به سبک زندگی اسلامی وخصوصا سبک زندگی رضوی وبه نقش محوری زن در ارائه این محتوا واجرای آن بپردازیم.