مراسم افتتاحیه کانون های خادمان رضوی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان

شناسه خبر : 46200

1396/05/12

تعداد بازدید : 601

مراسم افتتاحیه کانون های خادمان رضوی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان
مراسم افتتاحیه کانون های خادمان رضوی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با حضور حجت الاسلام و المسلمین عباس اسکندری مدیرکل تبلیغ مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی ابطحی مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، مدیران، معاونان فرهنگی و سرپرستان کانون های رضوی مدارس علمیه استان برگزار شد.

«حجت‌الاسلام سید عباسعلی وهاب‌زاده» معاون امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی در مراسم افتتاحیه کانون‌های خادمان رضوی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، اظهار کرد: در طول 37 سال انقلاب اسلامی در عرصه خانواده کار خاصی نکرده‌ایم؛ در سال 65 از هر 12 ازدواج یک طلاق ثبت می‌شد اما امروزه در شهرهایی چون مشهد از هر 3.5 ازدواج یک طلاق اتفاق می‌افتد؛ طلاقی که می‌تواند منشأ فساد در جامعه باشد و کانون آسیب‌های اجتماعی در جامعه شود.

وی افزود: در شهرهایی چون مشهد گاهی طلاق تا 150 فقره در روز هم می‌رسد و این برای کشوری که مدعی ایجاد حکومت اسلامی بوده از فاجعه بالاتر است.

معاون امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی تصریح کرد: کاهش ازدواج هم فاجعه دیگری است که اکنون با آن دست به گریبان هستیم و اگر برخی از کاهش آمار طلاق سخن می‌گویند در واقع به جهت کاهش آمار ازدواج است نه اینکه به طور کلی کم شده باشد.

وهاب‌زاده یادآور شد: تولیت آستان قدس در دو سال گذشته تصمیم گرفت که مرکز امور بانوان را با یک مأموریت ملی با طرح شبکه مردمی خادمیاران خانواده در کل کشور بسیج کند.

وی ادامه داد: دشمن در بحث خانواده خیلی آشکار جلو آمده و خانواده را هدف گرفته است در واقع سرمایه اجتماعی نظام را مورد حمله قرار داده است، خط مقدم نظام در عرصه فرهنگی خانواده است و یک لحظه عقب‌نشینی باعث می‌شود دشمن جلو آید.

معاون امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه محرومیت در حوزه فرهنگ کشور فراگیر است و شاید محروم‌ترین نقطه در کشور از نظر فرهنگی هم تهران باشد، خاطرنشان کرد: تا دو سال گذشته خادم‌الرضا شدن یک پروسه 14 ساله داشت اما اکنون مفهوم خدمت توسعه یافته است و کل ایران حرم امام رضا شناخته می‌شود و هر کس می‌تواند بر حسب تخصص خود در آن خدمت کند؛ 12 نوع خدمت با عنوان خادمیاری تعریف شده که یکی از آن‌ها خادمیاری خانواده است.

وهاب‌زاده یادآور شد: تاکنون در حوزه خانواده یک شبکه جامع نداشته‌ایم و طرح کانون‌های خادمان رضوی جامعیت و فراگیری مخاطبان بسیاری را دارد و از نظر جغرافیایی کل کشور را پوشش می‌دهد و از نظر جامعیت برنامه هم کلیه فعالان حوزه خانواده احصا شده است و مستمر خواهد بود.

وی اضافه کرد: یکی از دلایلی که حوزه علمیه برای اجرای این طرح انتخاب شد، به جهت وجهه مردمی آن بود چرا که معتقدیم کار از دست دولت خارج شده است و برای این کار باید به ظرفیت‌های مردمی که نیاز به تعریف ساختار جدیدی ندارند تکیه زد.

معاون امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی با اشاره به اهداف طرح کانون‌های خادمان رضوی اذعان کرد: تبیین و تشکیل خانواده و نیاز جریان‌سازی اجتماعی در این حوزه، تحکیم خانواده بر مبنای آموزه‌های دینی برای افزایش دوام و رضایت در زندگی و تعالی خانواده با استفاده از تقویت روحیه عبودیت در خانواده از اهداف این طرح بوده است.

وهاب‌زاده با اشاره به اینکه مردم برای فراگیری آموزه‌های لازم برای خانواده آماده هستند، افزود: این طرح دو بال اصل توانمندسازی و فعال‌سازی دارد که در بحث توانمندسازی توجه به تسهیل‌گران ازدواج، واسطین ازدواج، مشاوران ازدواج، روحانیون و مسؤولان فرهنگی تشکل‌ها در نظر گرفته شده است، در مشهد مقدس 800 نفر از واسطه‌گران امر ازدواج را رصد کردیم که اکنون با بیش از 500 تن از آن‌ها در ارتباط هستیم.

وی ادامه داد: استفاده از آموزه‌های درون دینی و تائیدی اسلام در زمینه تشکیل خانواده، بهره‌گیری از ظرفیت خدمت در حرم مطهر رضوی و ساماندهی و توسعه خدمات واسطین ازدواج از جمله ویژگی‌های نظام آموزشی این شبکه است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز در اصفهان 26 کانون خادمان رضوی تحت پوشش 45 حوزه علمیه افتتاح خواهد شد که با دارا بودن 422 عضو برای شرکت در این شبکه ملی و مردمی آماده خدمت‌رسانی و فراگیری آموزه‌های لازم هستند