برگزاری جلسه اخلاق عمومی با موضوع سیره تبلیغی حضرت زهرا س در مدرسه علمیه الزهراس چادگان

شناسه خبر : 40279

1395/12/22

تعداد بازدید : 588

برگزاری جلسه اخلاق عمومی با موضوع سیره تبلیغی حضرت زهرا س در مدرسه علمیه الزهراس چادگان
جلسه اخلاق عمومی با موضوع سیره تبلیغی حضرت زهرا س با حضور حجت الاسلام علی صباحی مسئول تربیت آموزش سپاه ناحیه چادگان وجمعی از طلاب مدرسه علمیه الزهراءس چادگان گردید.

مسئول تربیت آموزش سپاه ناحیه چادگان در ابتدای این جلسه با اشاره به اینکه تبلیغ وظیفه ذاتی هر طلبه است به چند نکته مقدماتی اشاره کرد و گفت: فرصتی که امروز ما برای تبلیغ پیدا کردیم هیچ کدام از انبیاء و اولیاء این فرصت را بدست نیاورده اند.

وی گفت: به اندازه ای که امروز دشمنان کمر بسته اند و متحد شده اند برای نابودی اسلام، در هیچ زمانی دشمنان چنین اماده نبودند و امروزه اگر جبهه حق آماده ترین بستر را دارد، جبهه باطل نیز در طرف مقابل متحدترین بستر را دارد و مسئولیت ما امروز بسیار سنگین و حساس است.

حجت الاسلام صباحی در ادامه به تشریح سیره تبلیغی حضرت زهرا(س) پرداخت و گفت: حضرت زهرا(ُس) برای دفاع از ولایت هر چه داشت، گذاشت و حتی وصیت نامه را صرف دفاع از ولایت کرد، چرا که ولایت رکن مهم مذهب ماست.

وی همچنین به توصیف چند ویژگی در تبلیغ حضرت زهرا(س) پرداخت و افزود: اولین شیوه تبلیغ حضرت زهرا(س) تبلیغ زبانی و چهره به چهره بود که هر جایی که در دفاع از ولایت باید حرف خود را بزند حرف می زد و هر جایی که باید سکوت کند سکوت می کرد.

وی دومین شیوه تبلیغ حضرت زهرا(س) را تبلیغ عملی دانست و گفت: حضرت زهرا(س) در عمل آنچه که واقعا در توانش بود برای دفاع از ولایت انجام می داد.

مسئول تربیت آموزش سپاه ناحیه چادگان تصرح کرد: عمل دارای سه بخش است که بخش اول آن معرفت است و بالاترین معرفت آن است که انسان بداند ولایت همه کاره است و حرف اخر را ولایت می زند و بخش دوم عمل محبت است که بالاترین محبوب باید ولی خدا باشد و حضرت زهرا(س) به خاطر خدا حاضر شد بین در و دیوار هم قرار بگیرد و به همین سبب است که در دفاع مقدس اکثر رزمندگان سعی می کردند سربند یازهرا را به پیشانی ببندند.

وی بخش سوم عمل را رسیدن به نتیجه و شناخت ولی امر خدا دانست و گفت: باید بیشترین محبت را نسبت به ولی امر داشت و اطاعت از ولی امر بر انسان واجب است.

حجت الاسلام صباحی یکی دیگر از شیوه های تبلیغی حضرت زهرا(ُس) را حمایت مالی و جانی معرفی کرد و گفت: حضرت زهرا(س) در راه دفاع از ولایت حاضر شد و هر چه دارایی داشت اعم از جوانی و نوزاد درون شکم در این راه فدا نمود.

وی همچنین تبلیغ با وصیت نامه را نیز یکی از شیوه های تبلیغی آن بانوی بزرگوار معرفی نمود.