حجه الاسلام والمسلمین مالک اکبری مبلغ، هادی سیاسی و استاد حوزه در این نشست گفت: مهمترین هدف از اهداف خلقت رسیدن به کمال است و برای رسیدن به کمال نیاز به سه گام داریم و آن سه گام عبارتند از تقوا، ورع و زهد، که در نگاه اول هر سه واژه به یک معنا هستند، اما در واقع هر کدام معنای خاص خود را دارند .
وی در ادامه گفت: تقوا یعنی ترک حرام معلوم مانند:خوردن مال یتیم و یا خوردن غذای حرام، ورع یعنی: ترک حرام مشکوک است مانند: گوش دادن به موسیقی که نمی دانیم غنادار است یا نه و زهد یعنی: ترک حلال معلوم مثل پرخوری نکردن .
هادی سیاسی شهر داران ادامه داد: در سالهای اخیر مقام معظم رهبری امام خامنه ای(مدظله العالی) روی واژه های سبک زندگی اسلامی، دشمن شناسی، انقلابی گری و روحیه انقلابی تاکید فراوان داشته اند.
وی گفت: مقام معظم رهبری در تمامی دیدارهایشان خطاب به مسئولین و اعضای خبرگان و مجلس و حتی دانش جویان بر داشتن روحیه انقلابی گری تاکید داشته اند.
استاد حوزه علمیه در ادامه تصریح کرد: انقلابی گری یعنی مطالبه گر بودن؛ هر جا حق ملت و یا منافع ملت روبه تضعیف رفت ساکت نمانیم و از مسئولین درخواست رسیدگی داشته باشیم و جامعه و مردم را از ترفندها و اهداف شوم دشمن آگاه کنیم و آنها را از اهداف برنامه برجام آگاه کنیم چرا که ولی فقیه در ابتدای بحث برجام فرمودند: من راضی به مذاکره و خوشبین به آن نیستم لذا باید در این زمینه بصیرت داشته باشیم و بصیرت افزایی کنیم.
حجه الاسلام اکبری در پایان خاطر نشان کرد: هدف دشمن نشانه رفتن به سوی ولی فقیه و تضعیف آن است پس باید با آگاهی کامل پیرو ولایت فقیه باشیم و کاملا گوش به فرمان فرمایشات ایشان بوده و تا زمانی که ولی فقیه در راس هرم جمهوری اسلامی ایران است اصلا ناامید نباشیم. پایبند به ولایت باشیم و روحیه انقلابی گری خویش را حفظ نماییم.