اشتغال مادر نباید موجب اختلال در تکوین شخصیت کودک شود

شناسه خبر : 36390

1395/10/08

تعداد بازدید : 406

اشتغال مادر نباید موجب اختلال در تکوین شخصیت کودک شود
کارشناس حوزه با بیان اینکه در مسیر کمال، زن باید نیازهای عاطفی خانواده را مدیریت کند، ابراز داشت: اگر اشتغال زن مانعی برای ایفای نقش همسری در خانه نباشد می تواند تاثیری مثبت در خانواده و اجتماع داشته باشد.

نشستی با موضوع «اشتغال بانوان آری یا نه» با حضور طلاب مدرسه علمیه معصومیه شهرضا و دانشجویان در دانشگاه آزاد  اسلامی واحد شهرضا برگزار شد.

 زهرا نازک تبار، کارشناس حوزه در این نشست بیان کرد: اشتغال بانوان در جامعه رو به افزایش است چرا که استقلال مالی برای زنان را به دنبال دارد  و باعث شخصیت اجتماعی آنها می شود همانطوری که در سوره روم آیه30 به این نکته اشاره دارد که زن به طور فطری به بودن در اجتماع نیاز دارد.

وی افزود: البته برای برخی از شغل ها مانند پرستاری، پزشکی، آموزش وپرورش نیاز به اشتغال خانم ها می باشد ولی آنچه برای یک زن باید در اولویت باشد همسر داری وبچه داری و حفظ روحیه زنانگی است.

در ادامه مریم رنجبر، کارشناس حوزه بیان کرد: هر زن دارای  استعدادهایی می باشد و هدف رسیدن به کمال است که البته  گستره کمال زیاد است و در مسیر کمال زن باید نیازهای عاطفی خانواده را مدیریت کند و مرد نیازهای مالی و اجتماعی درغیر اینصورت انسجام خانواده به هم می ریزد و رسیدگی به فرزندان  صورت نمی گیرد.

وی اظهار داشت: مادر تکیه گاه فرزند است و وسیع ترین دنیای روانی و اجتماعی کودک از نظر خود کودک، مادر است، اگر اشتغال مادر با مدیریت و برنامه ریزی باشد و موجب اختلال در تکوین شخصیت و شکل گیری دلبستگی کودک نسبت به مادر نشود و مانعی برای ایفای نقش همسری در خانه نیز نباشد می تواند تاثیری مثبت در خانواده واجتماع داشته باشد.

وی با بیان اینکه  در غیر این صورت اشتغال زنان تبعات منفی بیشماری به دنبال خواهد داشت  ادامه داد: اشتغال نباید زن را از وظایف اصلی دور کند و شغلی که زن انتخاب می کند نباید او را از اصالت زنانگی و فطرتش دور نماید چون بعضی شغل ها متناسب با ساختمان فیزیکی و روانی زن نیست.