حجت الاسلام محمودی در این نشست طلاب را به داشتن ارتباط با امام زمان ترغیب و انواع ارتباط را توضیح داد و سپس ارتباط از طریق سنخیت روحی را تنها راه اختیاری در برقراری ارتباط با حضرت مهدی(عج) دانست.
حجت الاسلام محمودی با بیان آیه 200سوره آل عمران و اشاره به تفسیر نورالثقلین، امر به «رابطو» را رابطه با امام منتظر معنا کرد، امر خداوند را از روی حکمت دانست و سپس تمام لذت از زندگی را در داشتن ارتباط با ولی خدا بیان کرد.
وی با بیان اینکه ارتباط از طریق سنخیت روحی در گرو پاکسازی روح و این امر که باید غصه ما، غصه غیبت صاحب الامر(عج) باشد این ارتباط را در 4صورت توضیح داد: ارتباط در عالم رویا که به صورت محدود می باشد؛ ارتباط در عالم مکاشفه که حالتی بین خواب و بیداری است و از حس بویایی شروع شده و تنها فرد مورد نظر متوجه آن می شود؛ بعد از آن صدا و بعد به صورت بینایی رخ می دهد و علمایی چون آیت الله بهجت، آیت الله ناصری و بروجردی از جمله افرادی بوده اند که این ارتباط را با امام زمان(عج) داشته اند.
وی ادامه داد: نوع دیگر ارتباط در عالم بیداری به سه شکل است؛ فرد متوجه امام نمی شود و ایشان را نمی شناسد؛ در حالت دوم بعد از رفتن آقا متوجه می شود و در حالت سوم امام را می شناسد و از وجود ایشان بهره می برد.
وی اضافه کرد: تنها راهی که در اختیار انسان است؛ راه چهارم ارتباط، یعنی سنخیت روحی است و این به معنای متمایل بودن قلب به امام به صورت دائمی و مستمر است.
رئیس بنیاد مهدویت قم در این رابطه نیز به سخن امیرالمومنین(ع) در جواب کسی که از مسیر رسیدن ایشان به مقامشان سوال کرد اظهار داشت: امیرالمومنین(ع) فرمودند دری به خانه قلبم گذاشتم و هر کس را به آن راه ندادم.