در این نشست، حجت الاسلام حسین رفیعایی، مدیرحوزه علمیه ولی عصر اصفهان گفت: در مسائل فلسفی و اصولی و فقهی اختلافات زیادی در شیوه ها و روشها وجود دارد و در مبانی اخلاق هم به همین شکل، تفاوتهای زیادی وجود دارد، با این وجود یکی از اخلاقیاتی که طلاب باید در صدد کسب آن باشند، احیا نمازهایشان می باشد.
وی افزود: نماز امری بسیار مهم و اساسی است و باید بتوان روی نماز برنامه ریزی کرد و احیا گری کرد، چرا که نمازهایمان مرده است و یا در حال احتضار است، احیا نماز منجر به حل سایر مسائل می شود، زیرا نماز ستون دین است و اگر قبول شود، سایر اعمال نیز پذیرفته می شود.
حجت الاسلام رفیعایی خاطر نشان کرد: با توجه به آیه «ان الصلوه تنهی عن الفحشا والمنکر» با احیا و ساماندهی نماز سایر مشکلات نیز حل می شوند، چراکه خاصیت نماز این است که اگر درست خوانده شودف نهی از فحشا و منکرات می کند.
وی افزود: تمام ادیان الهی از حضرت آدم تا حضرت محمد(ص) با شکل ها و سبک ها و سیاق های متفاوت بدون استثنا نماز داشته اند و آخرین وصیت همه پیامبران الهی هم نماز بوده است.
استاد حوزه در ادامه افزود: وقت زیادی در این دنیا نداریم، مرگ می آید حتی اگر در کاخهای سر به فلک کشیده باشیم و اگر واقعا بخواهیم دیندار باشیم، فرصت زیادی نداریم.
مدیر حوزه علمیه ولی عصر اصفهان با تاکید بر اینکه زندگی این دنیا است که زندگی دنیای واپسین را می سازد گفت: با توجه به اینکه فرصت هایمان محدود است، باید سعی کنیم راه های میانبر را یاد بگیریم و در این مدتی که قرار است زنده باشیم کارهایی انجام دهیم که بهره بالا و وقت و هزینه کمتری داشته باشد.
حجت الاسلام رفیعایی متذکر شد: همانگونه که با افزایش سن، سلامتی جسم و قدرت یادگیری افت می کند، روح انسان هم هرچه بالاتر می رود در مسائل روحی و معنوی گیرایی اش کمتر می شود.
وی در پایان تاکید کرد: معارف دینی را در جوانی یا بگیرید، چرا که گذشت عمر کار را سخت می کند و طلاب جوان باید از فرصت جوانی که بهترین موقعیت یادگیری و خود سازی است بهترین استفاده را داشته باشند.