وی اضافه کرد: قرآن میفرماید: من شفاء هستم. دوا ممکن است مدتها طول بکشد تا أثر کند و ممکن است اصلا أثر نکند، اما شفاء یعنی سلامتی کامل. پس در علاج بیماریهای اخلاقی و غیره باید آن را در زندگی پیاده کرد. اگر دستورات قرآن در زندگیها پیاده میشد، این همه مشکلات مختلف وجود نمیداشت.
حجتالاسلام رحمانی، با اشاره به آیه «ام حَسِبَت اصحاب الکهف و الرقیم کانُوا مِن آیاتنا عَجَبا» بیان کرد: این آیه حقایقی را آشکار میکند؛ چرا اصحاب کهف از زندگیشان آواره شدند؟ برای حفظ دینشان. امام حسین(ع) کارشان عجیبتر است چون برای حفظ دین بشریت قیام کرد، نه فقط دین خودش.
وی اضافه کرد: آیا روضهخوانی سند قرآنی دارد؟ این آیات درباره اصحاب اخدود است. خدا با جزئیات داستان آنها را تعریف میکند. در روضه هم جزئیات سختی چیزی گفته میشود همه اشک میرزیند. قرآن هم با جزئیات جریان اصحاب اخدود را بیان میکند.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد
انگیزه دادن به طلاب جوان برای تفسیر موضوعی قرآن

نشست پژوهشی با موضوع «انگیزه دادن به طلاب جوان برای تفسیر موضوعی قرآن» در مدرسه علمیه خواهران حضرت فاطمه محدثه(س) اصفهان برگزار شد.
در این نشست، «حجتالاسلام حجتالله رحمانی»، استاد حوزه و دانشگاه، بیان کرد: این که قرآن برای زندگی دستور دارد، کاملا درست است. برای نمونه میفرماید: «و ننزل من القرآن ما هو شفاء و رحمه للمؤمنین.»