بیانیه مدیریت حوزه‌ علمیه خواهراناستان اصفهاندر محکومیت اعدام آیت‌الله شیخ نمر

شناسه خبر : 22745

1394/10/13

تعداد بازدید : 558

بیانیه مدیریت حوزه‌ علمیه خواهراناستان اصفهاندر محکومیت اعدام آیت‌الله شیخ نمر
بسم الله الرحمن الرحیم «مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَی نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا » امام خامنه‌ای: بدون تردید خون به ناحق ریخته‌ی این شهید مظلوم(حجت الاسلام شیخ نمر) به سرعت اثر خواهد کرد و دست انتقام الهی گریبان سیاستمداران سعودی را خواهد گرفت.

            شهادت رهبر شیعیان عربستان، آیت الله نمر، نشانگر واقعیت تلخ تسلط افراطی گری، و کینه پراکنی برخاسته از وهابیت بر حاکمیت رژیم سعودی و عمق بی‌تدبیری و ناتوانی دولت ریاض است که سرکوب و برادر کشی را راه خروج از بن بست و استیصال سیاسی خود دانسته است.

آیت الله شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان، شخصیتی بزرگ بود که نه دست به قیام مسلحانه زد و نه توطئه‌ای به کار برد، این شهید والا مقام بنابر شرع مقدس در راستای امر به معروف و نهی از منکر به مبارزه با خباثت‌ها و خیانت‌های آل سعود پرداخت و این رژیم جنایتکار که دستش به خون مسلمانان در گوشه گوشه دنیا آلوده است در نهایت غربت و مظلومیت این عالم عامل را به شهادت رساند تا ثابت کند در خدمت به کفار و استکبار همواره پیشرو و پیشتاز خواهد بود.

آل سعود غافل هستند از اینکه خون شیخ نمر و یارانش ریشه اسلام و مکتب تشیع را تنومندتر می‌کند و روز به روز بر تعداد شیخ نمرها افزوده خواهد شد و این شروعی است بر پایان رژیم جنایتکار آل سعود که خادم استکبار جهانی شده است و در این راستا از هیچ جنایتی فروگذار نخواهد بود.

مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان ضمن محکوم کردن این جنایت، به جهان می‌گوید که نظام آل‌سعود از خطوط قرمز گذشته است و باید در انتظار عواقب تصمیم‌های ظالمانه‌اش باشد. همه بدانند که روش مکتب اهل بیت علیهم السلام همانی است که امام زین‌العابدین علی بن الحسین ‌ــ‌که درود خدا بر او باد‌ــ فرمود: «کشته شدن عادت ماست و شهادت موهبت خدا بر ما». خون شهیدان نیک‌خصال ما در طول تاریخ درخت رسالت را آبیاری کرده و پرورش داده است و ستمگران هیچ یاوری ندارند. دولت‌های بزرگ نیز باید بدانند که درخت ترور با بریدن شاخه‌هایش ریشه‌کن نمی‌شود و اگر مانع حکومت‌های ظالم نشوند و آن‌ها را از تروریسم دولتی باز ندارند، دم زدنشان از ترویج آزادی، عدالت و حقوق بشر چیزی جز ادعا و سراب نخواهد بود.

این مدیریت به همراه مدیران ، اساتید و طلاب مدارس علمیه خواهران استان اصفهان شهادت این عالم بزرگوار را به ساحت مقدس حضرت ولی الله الاعظم اباصالح المهدی ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء، مقام معظم رهبری مدظله العالی، مراجع عظام تقلید و علمای بزرگوار دامت برکاتهم و تمامی پیروان اهل بیت علیهم السلام در سراسر جهان تسلیت عرض نموده و این حرکت ددمنشانه را محکوم می نماید و عواقب هولناک این جنایت بزرگ را بر عهدة خاندان کثیف آل سعود می‌داند.

مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان