برگزاری نشست اخلاقی از سوی مدرسه علمیه خواهران کوثر اصفهان

شناسه خبر : 16926

1393/12/18

تعداد بازدید : 694

برگزاری نشست اخلاقی از سوی مدرسه علمیه خواهران کوثر اصفهان
نشست اخلاقی با حضور اساتید، کادر و طلاب از سوی مدرسه علمیه خواهران کوثر اصفهان برگزار شد.
 حجت الاسلام سید حسین بهشتی نژاد، رییس سابق سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان، در جمع طلاب حوزه علمیه خواهران کوثر اصفهان گفت: سرآمد ارزش های دینی، ارزش علم، تقوا و جهاد است و این سه ارزش نسبت به ارزش های دیگر محوریت دارد.
وی در مورد ارزش تقوا افزود: در این که تقوا ملاک برتری است تردیدی وجود ندارد زیرا خداوند فرموده است: «انّ اکرمکم عنداللّه اتقیکم»، پس در یک رقابت ارزشی کسی پیش خدا عزیزتر است که تقوای بیشتری داشته باشد.
حجت الاسلام بهشتی نژاد در ادامه عنوان کرد: حضرت علی(ع) در نامه 53 نهج البلاغه به مالک اشتر می فرمایند:« وَ لا یَکُونَنَّ الْمُحْسِنُ وَ الْمُسِیءُ عِنْدَکَ بِمَنْزِلَة سَوَاء فَإِنَّ فِی ذَلِکَ تَزْهِیداً لاِهْلِ الاْحْسَانِ فِی الاْحْسَانِ وَ تَدْرِیباً لاِهْلِ الاْسَاءَةِ عَلَى الاْسَاءَةِ وَ أَلْزِمْ کُلاًّ مِنْهُمْ مَا أَلْزَمَ نَفْسَهُ ، مبادا نیکوکار و بدکردار در دیده‌ات برابر آید، که‌ آن رغبت نکوکار را در نیکی‌ کم می کند، و بدکردار را به‌ بدی‌ وادار نماید.»
وی افزود: در سیره پیامبر اکرم(ص) نیز وارد شده است که « وَ یُحَسِّنُ الحَسَنَ وَ یُقَوّیهِ وَ یُقَبِّحُ القَبیحَ وَ یُوهِنُهُ » به این معنا که ایشان کارهای نیک را همواره مورد تحسین قرار می دادند و کارهای زشت را نکوهش می نمودند و این گونه ایشان پایگاه نیکی را تقویت نموده و پایگاه زشتی را سست می کردند.
حجت الاسلام بهشتی نژاد در ادامه افزود: در مورد ارزش جهاد در سوره مبارکه نساء بیان شده است: « فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجاهِدينَ عَلَي الْقاعِدينَ أَجْراً عَظيماً»، خداوند متعال جهادگران را بر بازنشستگان به پاداشی بزرگ مزیّت عطا کرده است.»
وی با اشاره به آیه هل یستوی الذین یعلمون والذین لا یعلمون، آیا کسانی که می دانند با کسانی که نمی دانند برابرهستند» گفت: در مکتب اسلام علم آموزی همواره مورد تاکید و سفارش بوده است و ارزش علم همراه با ایمان معنا پیدا می کند.
حجت الاسلام بهشتی نژاد با بیان این آیه از قرآن که «یرفع الله الذین آمنوا منکم والذین اوتوالعلم، خداوند مقام و درجه عالمان مؤمن را به درجات اعلی بالا می برد»، گفت: درواقع لازم ترین دانش، دانشی است که انسان را به صلاح قلب راهنمایی کند، یعنی موجب پاکسازی دل شود و آسیب های دل را برای انسان آشکار کند.
وی همچنین خاطر نشان کرد: در حال حاضر رشد کمّی طلاب و حوزه های علمیه باعث خوشحالی است اما باید به خاطر داشته باشیم اگر حوزه علمیه دچار افت اخلاقی شود نمی تواند مرزبان دین و اخلاق و منجی جامعه باشد.
حجت الاسلام بهشتی نژاد تصریح کرد: اگر دنیا روی انقلاب اسلامی و رهبری معظم(حفظه الله) حساب می کند به خاطر قدرت دین است و دنیای استکبار برای کریه نشان دادن چهره اسلام، به تلاش برای ایجاد اسلام هراسی و متهم کردن اسلام به خشونت روی آورده است.
وی در ادامه با اشاره به این که در حال حاضر فضای مجازی مورد هجوم بمباران شبهه در زمینه های مختلفی چون عقاید، اخلاق و خانواده است گفت: امید است که عالمان مرد و زن در این هجوم شبهات به فریاد یتیمان آل محمد(ص) برسند.
حجت الاسلام بهشتی نژاد با اشاره به مقام والای حضرت زینب(س) گفت: حضرت سجاد(ع) درباره عمه بزرگوارشان و خطاب به ایشان فرمودند:«أنتِ بِحَمدِاللّه‏ عالِمَةٌغَيرُمُعَلَّمَةٍ،فَهِمَةٌغَيرُمُفهَّمَةٍ؛ تو،بحمداللّه‏،عالمى هستى كه نزدكسى تعليم نديدى ودانايى هستى كه نزدكسى نياموختى.»
وی افزود: وقتی ابن زیاد از این بانوی معظم می پرسد: کار خدا را چگونه ديدي درباره برادرت‌؟ قهرمانانه مقابل او ایستادند و فرمودند: «مارأيت الّاجميلاً؛نديدم جز زيبايي‌!».
وی در پایان تاکید کرد: اصل تعبیراتی چون زینب گونه و زهرا گونه، تعابیر اشتباهی نیست اما نکته در این است که این تعابیر شعار دادن نباشد، ما باید به خود و زندگی خود بنگریم و ببینیم که چقدر شبیه حضرت زینب (س) هستیم.
گفتنی است در پایان این مراسم از برترینهای سال تحصیلی با اهداء جوایزی تقدیر شد و از برگزیدگان مرحله مدرسه ای مسابقات علمی نیز تجلیل به عمل آمد.